Vans tunnetaan.

  • motorola Originals Superstar kuin kangas odottamaan Baz Luhrmannin vuoden 1996 Romeo ja Julia -esitystä - ja nyt brittiläinen lenkkarit -jälleenmyyjä in palannut yhteistyössä yhteistyössä toimivan adidas Originals Campus 70 “Fight Clubin” kanssa. Kuten nimestä voi päätellä, tämä Campus 80 -pari in innoittamana legendaarisesta David Fincherin ohjaamasta Brad Pittin tähdittämästä elokuvasta Fight Club, ja onneksi paljon viittauksia in sisällytetty kengän muotoiluun. Päällisistä alkaen vasemmat ja oikeat jalat palvelevat eri tyylejä nyökkäyksenä Tyler Durdenin hajanaiselle persoonallisuudelle. Tämän seurauksena oikea kenkä tarjoillaan mustalla mokkanahalla karvaisen Kolmen raidan ja kirjaimen ”Hustler” rinnalla, [url=https://www.fisportsnew.com/]adidas suomi[/url] joka on nyökkäys paitalle, jota Durden käyttää elokuvassa.

    Asicsin klassinen GEL-Kayano 14 -juoksija on ilmestynyt yllättävän uudelleen brändin kokoonpanoon tänä vuonna pian Asics-suunnittelijan Kiko Kostadinovin värikkään päivityksen jälkeen. Nyt GK-14 on palannut uusille väreille tällä viikolla. Asics GEL-Kayano 14 esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2008, sitten yksinkertaisesti seuraava askel GEL-Kayano-juoksukengissä. Franchise, [url=https://www.fisportsnew.com/]asics suomi[/url] joka alun perin suunniteltiin 1990 -luvulla vaimentamaan tekniikkaa pitkillä matkoilla, oli ollut Asicsille valtava menestys tähän asti, ja sony ericsson on säilyttänyt asemansa japanilaisen tuotemerkin johtavana suorituskyvyn lenkkarina tähän päivään asti.

    Ei uutta yhteistyötä ja kokoelmaa tänään, mutta Vault simply by Vansilla on uusi uguale, jonka tiedämme tekevän vaikutuksen moniin kenkäpäihin. Se in uusi siluetti, josta uskomme tulevan nopeasti suosittu tyylikkään muotoilun ansiosta. The Container by Vans Boot Skoot LX on uusin tuotemerkki. Se on korkea leikkauspari, joka käyttää eri materiaaleja päälliseen. Rakenne ja kestävyys lupaavat tyylikkään ja muodikkaan muotoilun rinnalla. [url=https://www.fisportsnew.com/]fisportsnew.com[/url] Vans Start Skoot LX: n holvi on valmistettu kumista, nahasta ja neopreenista. Yhdistelmä antaa ainutlaatuisen ilmeen. Pari näyttää olevan kuin jotkut vapaa -ajan kengät, mutta pohja on edelleen klassinen vohvelimateriaali, josta Vans tunnetaan.

    Yksi kumppaneista, joita on seurattu koko matkan, [url=https://www.fisportsnew.com/]adidas finland[/url] on ollut adidas, joka on äskettäin esitellyt toisen erityisen yhteistyön Fulda-pohjaisen tuotemerkin kanssa. 4- ja 5-numeroisen adidas ZX -sarjan fanaatikot, 43einhalbissa olevat ihmiset laskeutuivat adidas ZX: lle 10000 heidän viimeisimmälle projektilleen, kun otetaan huomioon mallin lukuisat materiaalit ja nyökkäys putiikin "10 -vuotispäivälle". JA adidas Golf in suunnitellut uuden ZG21 Action -piikkikengän, joka tarjoaa paremman pidon ja laajan suorituskyvyn.