Real Madrid Trøje


 • billige fodboldtrøjer

  levere sammensatte forestillinger som denne  Wembley siden David Batty i 1999   

  Real Madrid Trøje, Tottenham Trøje

     en aflevering til steve fotbollströjor utan tryck og det kan stadig


  KALVIN PHILLIPS blev den første Leeds -spiller til at assistere et mål på Wembley siden David Batty i 1999.

  En aflevering til Steve McMananman i en 6-0 sejr over Luxembourg ville aldrig leve længe i nogens minde.

  Real Madrid Trøje Forhåbentlig vil denne særlige assist blive husket som det øjeblik, der startede England på deres rejse til et spændende, vellykket Euro 2020.

  magliette calcio Det var ikke kun den tætte kontrol og den smarte dyst på bolden, der endelig låste op for kroatens forsvar.


  tottenham trøje Sterling landede Uefa match-of-the match-prisen, men den skulle have gået til Phillips. Og til at tro, at mange fans var bekymrede over Phillips 'inkludering i start -XI.

  Kroatiens midtbane, fyldt med kvalitet, var en grund til, at Southgate spillede med en back fire og en central 3. Under normale omstændigheder ville Jordan Henderson have kørt på midten af ​​motorrummet sammen med Rice.

  billige fotballdrakter Henderson, der blev opereret i lysken i februar, så utroligt rusten ud i sin 45-minutters cameo i sidste uges venskabskamp mod Rumænien.

  Alligevel står han over for en rigtig kamp for at få sin plads tilbage, hvis Phillips bliver ved med at levere sammensatte forestillinger som denne.

  Phillips var den eneste spiller på hver side til at gennemføre alle sine afleveringer i første halvleg på Wembley, mens ingen spiller gennemførte flere lange afleveringer end ham.

  Og i kampens vigtigste øjeblik modtog han en anstændig bold fra Kyle Walker og sprang forbi det udstrakte ben på Duje Ćaleta-Car, inden han slog morderkortet til Sterling.

  Phillips debuterede først i 0-0-trækningen med Danmark i september sidste år, samme aften fik Jack Grealish sin første cap.

  Der har været stor forventning om, at Grealish får indflydelse på euroen, og det kan stadig ske.


  fodboldtrøjer