havde gjort det meget klart


 • fodboldtrøjer

  havde gjort det meget klart  Bedt om at beskrive Sergio Aguero i et  Borussia Dortmund Trøje, Liverpool Trøje, Billige Fodboldtrøjer, Magliette Calcio  leonardo bonucci forsøger en billige fodboldtrøjer børn så debuterer


  Offside, Juventus. Leonardo Bonucci forsøger en igennemlægning, men Dejan Kulusevski går i offside.  Bedt om at beskrive Sergio Aguero i et ord, giver Jermaine Jenas, Micah Richards og Nedum Onuoha svar, der siger det hele.

  Aguero forlader Manchester City til Barcelona til sommer efter 10 år, 260 mål og hidtil uset succes i klubben.

  Selvom han ikke var i stand til at hjælpe City med at erobre Europa for første gang, forlader han med fem Premier League -titler, en FA Cup og seks League Cup -triumfer til hans navn Borussia Dortmund Trøje.

  Hans individuelle tal er muligvis endnu mere imponerende. Han er Citys førende målscorer gennem tiderne. Han har det bedste minut-til-mål-forhold i Premier League-historien Liverpool Trøje. Han har flere Premier League-hattrick end nogen anden. Han er den øverste oversøiske målscorer i ligahistorien. Og han er fjerde på Premier League-listen over alle tiders scorere

  billige fodboldtrøjer.

  Efter hans afgang fra City blev bekræftet - men før det blev annonceret, at han ville slutte sig til Barcelona - sluttede tidligere City -holdkammerater Richards og Onuoha til eks -Tottenham og Englands midtbanespiller Jermaine Jenas - og et par andre - på en BBC Radio 5 Live -special for at diskutere Agueros indflydelse og arven efterlader han.

  Aguero sluttede sig til Manchester City fra Atletico Madrid i 2011 for £ 35 mio magliette calcio. I en alder af 23. Argentineren havde allerede hjulpet Atletico til Europa League-succes, havde vundet to under 20-VM og tog OL-guld i 2008.

  Han var stærk, god til bolden, fantastisk på lille plads, og der var en sammenligning, der øjeblikkeligt sprang ind i mit sind - den brasilianske Romario.

  Inden spilleren kommer til Europa, er der altid det spørgsmål om, hvordan de vil tilpasse sig. Atletico Madrid var forfærdet over hans kost - rødt kød, sodavand. De forsøgte at arbejde på hans kost - så på det tidspunkt City købte ham, kunne jeg ikke se nogen som helst risiko.

  Han havde gjort det meget klart, at han ville ud af Atletico. Det har fungeret fantastisk for ham, fordi han har båret Manchester City til det næste niveau og for altid vil være forbundet med klubben.

  Agueros debut i Premier League kom i Citys åbningskamp i 2011 -sæsonen. Fortsat som erstatning i det 59. minut med City 1-0 oppe mod Swansea scorede angriberen to gange og skabte endnu en for at markere starten på det, der skulle komme.

  Han var den værste træner i træningens historie. Han havde den afslappede stil. Aguero ville bare gå rundt. Nogle gange ville han ikke engang have støvlerne bundet. Men i det øjeblik det kom til afslutningen, var det slut. Jeg troede, at han ville være sensationel, men da jeg trænede med ham, tænkte jeg 'har vi begået en fejl her? 'Jeg troede, at Tevez var bedre - men så debuterer han ...