klart att han var medveten


 • billiga fotbollströjor

  klart att han var medveten  Ibrahimovic uppenbarligen inte  Fotbollströja Barn Eget Tryck, Köpa Fotbollströjor  ac milan-anfallaren och fotbollströjor junior europeiska idrottare


  Los Angeles Lakers superstjärna påpekade också att Ibrahimovic uppenbarligen inte kände på samma sätt när det gällde sociala orättvisor när fotbollsfabriken utropade rasism i sitt hemland för bara tre år sedan.

  AC Milan-anfallaren och före detta LA Galaxy-stjärnan kritiserade James och andra socialt medvetna idrottare på torsdag i en intervju med Discovery Plus. Ibrahimovic kallade det 'ett misstag' för James och andra idrottare att engagera sig i politiska orsaker och sa att de borde 'bara göra vad du gör bäst, för det ser inte bra ut fotbollströja barn eget tryck.'

  James finansierar I Promise School i sitt hemland Akron, Ohio. Den tredje ledande målskytten i NBA-historien stöder också många initiativ som strävar efter social rättvisa, rösträtt och andra progressiva orsaker.

  James gjorde det också klart att han var medveten om kommentarerna från 2018 av Ibrahimovic, den svenskfödda sonen till en bosnisk far och en kroatisk mamma köpa fotbollströjor.

  James och Ibrahimovic överlappade i Los Angeles i cirka 16 månader från sommaren 2018 till november 2019, då Ibrahimovic åkte tillbaka till Europa. Medan Zlatan inte kunde bära Galaxy till en MLS Cup-titel trots att han spelade exceptionellt under två i stort sett frustrerande säsonger, vann LeBron redan Lakers 17: e NBA-titel i sin andra säsong med klubben jalkapallo pelipaidat.

  De delar också anmärkningsvärda likheter som två häpnadsväckande idrottare som har förblivit bland världens bästa spelare djupt in i 30-talet. Den 36-årige James är fortfarande en av de bästa allround-spelarna i modern basket, medan den 39-åriga -gamla Ibrahimovic är fortfarande bland Serie A: s poängledare med 14 mål på bara 13 ligamatcher för Milan.

  Dennis Schroder, Lakers 'tyska punktvakt, gav sitt stöd till James och bekräftade den uppenbara sanningen att Ibrahimovics inställning definitivt inte delas av många europeiska idrottare.