tredje yngsta seniorspelare bakom endast


 • billiga fotbollströjor

  tredje yngsta seniorspelare bakom endast  Dortmund har sagt att ingen av deras spelare  Köpa Fotbollströjor, Matchtröjor Fotboll

  southgate var angelägen om beställa fotbollströjor onsdagen


  FA har allt annat än gett upp hoppet om att inkludera Jude Bellingham i den högsta truppen i England för den kommande VM-kvalet, med Tysklands Covid-begränsningar som tycks oöverstigliga.

  Southgate var angelägen om att få 17-åringen med under hela träningslägret i hopp om att få honom mer internationell erfarenhet med tanke på juniens euro.

  Bellingham kallades först upp i november, när han debuterade mot Irland.

  Dortmund har sagt att ingen av deras spelare får resa med sitt land om det betyder att de inte kan träna och spela för sin klubb när de återvänder köpa fotbollströjor.

  Ett alternativ att överväga var att Bellingham skulle spela enbart i bortamatchen i Albanien och därmed undvika en resa till Storbritannien, men det alternativet verkar också nu som om det har uteslutits.

  Southgate ser på Bellingham som en nyckelperspektiv, och någon som kan trivas som Englands 'box-to-box mittfältare i många år framöver matchtröjor fotboll. Men om han - som nu ser oundviklig ut - saknar alla tre Englands matcher denna månad, vara bara ytterligare två landskampar där han kan få erfarenhet innan sommaren Euro Maillot De Foot.

  Bellingham blev Englands tredje yngsta seniorspelare bakom endast Wayne Rooney och Theo Walcott när han kom från bänken under november 3-0 seger mot Irland.

  Tonåringen, 17 år och 137 dagar då, har redan utelämnats från den senaste U21-truppen med ungen som producerar några iögonfallande föreställningar för Dortmund sedan han gick med från Birmingham City förra sommaren.

  England startar sin VM-kvalkamp på hemmaplan till San Marino torsdagen den 25 mars innan de möter Albanien på borta och sedan Polen på Wembley onsdagen den 31 mars.