fotbollströjor nummer united och tottenham


 • billiga fotbollströjor  Chelsea och Manchester United kommer att ta  Fotbollströjor Barn, Matchtröjor Fotboll

  serie a-klubben bekräftade fotbollströjor nummer united och tottenham


  Jose Mourinho har gjort en överraskande återgång till fotboll efter att ha tillkännagivits som ny Roma-manager för nästa säsong och undertecknat ett treårigt kontrakt.

  Serie A-klubben bekräftade Mourinho som Tottenham-manager den 19 april men har gjort en snabb återkomst.

  - Sociala medier reagerar på Mourinhos Serie A-återkomst

  Den tidigare tränaren för Porto, Inter Milan, Chelsea och Manchester United kommer att ta över efter Fonseca som lämnar klubben i slutet av säsongen fotbollströjor barn.

  Nyheten kommer två dagar före Romas andra liga i semifinalen i Europa League mot Manchester United, en match där de spårar totalt 6-2

  chelsea trøje. Källor hade sagt till ESPN att ett drag för Maurizio Sarri, den tidigare tränaren för Chelsea och Juventus, var '80% klar' och ett muntligt avtal fanns innan Roma meddelade chocken mot Mourinho matchtröjor fotboll.

  Roma är sjunde i Serie A, 14 poäng utanför Champions League-kvalificeringspositionerna och nio poäng efter rivalerna Lazio.

  Serie A-sidan representerar den 10: e klubben Mourinho har lyckats i sin karriär koszulka Olympique Marseille. Han började i Portugal och hanterade Benfica, Uniao de Leiria och Porto, och hans rekord där, inklusive Champions League-vinsten 2004, ledde till att Chelsea utsåg honom till manager 2004. Han har sedan dess lyckats Inter Milan, Real Madrid, Chelsea, Manchester United och Tottenham.